Over ons

Sain milieuadvies is een ingenieursbureau met akoestisch onderzoek als specialisme. Aandacht voor geluid en geluidhinder vinden we belangrijk. We willen immers rustig kunnen wonen in een land vol met industrie, wegen, spoorlijnen. Wij streven ernaar uw plannen mogelijk te maken binnen de toetsingskaders van een gezonde leefomgeving. Met onze brede ervaring, praktische instelling en technische achtergrond staan wij u graag bij met heldere adviezen.

Meedenken in oplossingen

Sain milieuadvies denkt mee met het realiseren van een gezonde, prettige leefomgeving. Wij denken graag mee met een akoestisch optimale indeling van een nieuwe woonwijk, maar ook met de uitbreiding van uw bedrijf. Wij zoeken naar praktische en haalbare oplossingen om uw plannen mogelijk te maken binnen de geluidsnormen.

Helder Advies

Een goed advies hoeft zich niet te vertalen in een dik en omslachtig rapport. Een helder advies, met een boodschap waar u iets aan heeft. Daar gaat het om! En natuurlijk voldoen onze rapportages aan de eisen die de overheid daaraan stelt.

Persoonlijk contact

Elk akoestisch onderzoek is maatwerk, want elke ontwikkeling is uniek. Daarom is het belangrijk dat de uitgangspunten van het akoestisch onderzoek in overleg met de opdrachtgever worden bepaald. En dat eventuele maatregelen ook uitvoerbaar zijn. Want wat heeft u aan een fraai rapport waar u in de praktijk niets mee kunt? Daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Sain milieuadvies onderscheidt zich niet alleen in kwaliteit, praktische bruikbaarheid en in het meedenken met de klant, maar ook in een efficiënte werkwijze met weinig overhead. En dat vertaalt zich in een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij staan wij voor een hoge mate van service en een correcte nazorg. Onze offertes zijn gebaseerd op een volledig onderzoek, waardoor de kans op meerwerk erg klein is.